Cum funcționează
Black Mask

Formulă eficientă în lupta cu imperfecțiunile pielii, recunoscută în întreaga lume.
REZULTAT GARANTAT DUPĂ 2 SĂPTĂMÂNI DE UTILIZARE.

CĂRBUNE DIN LEMN
Un instrument puternic pentru curățarea profundă a porilor. Ingredienții activi pătrund adânc în porii pielii, curățându-i de murdărie și substanțe nocive. Luptă eficient cu punctele negre și excesul de sebum.
CAOLIN
Activează circulația sângelui, stimulează regenerarea celulară a pielii. Datorită acțiunii delicate de abraziune, aceasta exfoliază și luminează aspectul general al tenului.
COMPLEX DE ANTIOXIDANȚI
Au un efect anti-inflamator și de regenerare. Componentele active ale complexului reduc efectele dăunătoare ale radicalilor liberi din oxigen asupra celulelor pielii și încetinesc procesul de îmbătrânire.
EXTRACT DE DENTIȚĂ
Elimină inflamația și iritațiile, stimulează regenerarea rapidă, conferă elasticitate pielii, are un efect de netezire și de catifelare.
Grăbiți-vă să comandați
Black Mask
la preț avantajos!
Reducere 50%
198 lei
99 lei
Până la finalul ofertei a rămas:
COMANDĂ
Cum se folosește
Black Mask
REZULTATELE SUNT VIZIBILE DUPĂ PRIMA UTILIZARE

Pasul 1

Aplicați masca pe zonele cu probleme ale pielii într-un strat gros, evitând zona ochilor, zone cu păr și zonele cu leziuni.

Pasul 2

Asteptați 25 minute. Masca se usucă și devine elastică. În acest timp substanțele active din mască pătrund profund în piele și acționează.

Pasul 3

Scoateți masca cu o mișcare ușoara. Resturile de mască îndepărtați-le cu apă călduță. Folosiți de 2-3 ori pe săptămână.
COMANDĂ
Care este pericolul
unui ten problematic?
Articol de pe wikipedia.org

Se numește problematică acea piele care, din diverse motive, are diefrite defecte - erupții cutanate, pete, cicatrici, pete vasculare, acnee și altele.

Atunci când stoarcem coșurile, pe piele se produce o explozie de abcese și puroi – bacterii, substanțe inflamatorii, leucocite – care se împrăștie pe pielea din jur. Acest lucru ajută la răspândirea inflamației. Rezultatul poate duce la formarea unui abces și mai profund și la creșterea numărului acestora.

Părerea specialiștilor despre
Black Mask
Allen Stewart

Specialist profesionist în dezvoltarea liniei cosmetice BLACK MASK
În producerea cosmeticelor noastre folosim doar ingrediente naturale premium. Compania noastră folosește metode inovatoatre și moderne în crearea unei linii de succes a produselor de îngrijire a tenului.

Până a pleca spre vânzare, produsele noastre trec un control dermatologic și studii clinice. Black Mask a demonstrat o eficiență ridicată în lupta cu acneea și alte probleme ale tenului.
Înainte de utilizare
După utilizare
 • 91 din 100 de persoane au avut rezultate vizibile chiar după prima aplicare
 • La 84 % din persoane, pielea a dobândit un aspect sănătos după 14 zile de utilizare regulată
 • 93 % din persoanele care au folosit Black Mask, scapă de acnee și puncte negre după aplicarea unei cure de 1 lună.
Principalele avantaje
Black Mask
FORMULĂ ÎMBUNĂTĂȚITĂ BLACK MASK ÎN LUPTA CU ACNEEA

100% compoziție naturală

Îmbogățită de 8 ori mai mult cu vitamine și minerale

Rezultate garantate

Mii de clienți mulțumiți în toată lumea

Efect maxim la preț accesibil

Nu produce efecte secundare, se îndepărtează cu ușurință și fără durere
Mii de clienți mulțumiți în toată lumea!
Recenzii
Cum lucrăm noi
LIVRARE ÎN TOATĂ ROMÂNIA
Completați formularul de pe site
Operatorul vă va contacta pentru a confirma comanda
Noi trimitem coletul la adresa indicată de Dvs
Plătiți comanda ramburs, la primirea produsului
Întrebări și răspunsuri
RĂSPUNDEM ÎNTREBĂRILOR DVS
Conform solicitărilor Dvs, am realizat poze reale cu produsul și o descriere detaliată a compoziției, cu explicații.

Compoziție

Consistență vâscoasă, de culoare neagră, cu un miros slab de alcool

INGREDIENTS: WATER, POLYVINYL ALCOHOL THE DAILY DYE, GLYCEROL, PROPYLENE GLYCOL, THE DIAZONIUM IMIDAZOLIDINYL UREA, IODOPROPYNYL BUTYL CARBAMATE, GLYCOL, FLAVOR (DAILY).

Explicații:
 • WATER. Apă
 • ALCOOL POLIVINILIC. Acesta acționează ca un agent de coagulare. Întărindu-se prin aplicare, masca curăță perfect pielea de particulele moarte. Proprietăți cosmetice (de la 1 la 10): funcție de protecție – 9, curățire - 8. Eficient pentru orice tip de piele. Nu s-au semnalat efectele dăunătoare asupra pielii și a corpului uman. Intoleranța poate apărea individual, dacă aveți ceva alergii foarte specifice.
 • GLYCEROL. Glicerina este un produs natural de origine vegetală. Ea permite o mai bună penetrare a umezelii în straturile profunde ale pielii. Este un coemulsificator și stabilizează textura produselor cosmetice. Utilizarea acesteia în produsele cosmetice nu provoacă alergii. Este eficientă pentru toate tipurile de piele. Efectele dăunătoare asupra pielii și a corpului uman nu s-au detectat.
 • PROPILENGLICOLUL (propilen glicol). Proprietăți cosmetice (de la 1 la 10): hidratarea pielii - 10. Este eficient pentru toate tipurile de piele. Factor de risc - 3 (scăzut). Solvent universal utilizat în multe produse cosmetice. Nu se asimilează în organism, de aceea este folosit și în produsele alimentare. Efectele dăunătoare asupra pielii și a corpului uman nu s-au detectat. Intoleranța poate apărea individual, dacă aveți ceva alergii foarte specifice.
 • THE DIAZONIUM IMIDAZOLIDINYL UREA. Este un conservant antimicrobian utilizat în produsele cosmetice. Acesta încetinește evaporarea rapidă a umedității din produs în timpul utilizării, pentru a prelungi durata de viață a cosmeticelor. Menține echilibrul Ph-ului. De asemenea, acesta modifică ușor structura pielii, permițând altor substanțe să pătrundă mai adânc în piele, ceea ce poate mări eficiența anumitor produse. În cele din urmă, crește conținutul de umiditate în straturile superioare ale pielii, astfel încât după ce utilizați un produs cu uree în ea, pielea se simte moale și elastică.
 • IODOPROPYNYL BUTYL CARBAMATE. Este utilizat drept conservant în produsele cosmetice. Nu este cancerigen și nu provoacă alergii sau arsuri. Asigură eliberarea moleculelor de oxygen. Este un conservant din lemn. Este un compus pe larg utilizat și în industria famaceutică.
 • GLYCOL. Este un alcool cu aspect de lichid incolor, vâscos, siropos, dulce, folosit în deosebi ca dizolvant. Este foarte întrebuințat în industria de sinteză organică.
 • FLAVOR. Arome.

După confirmarea comenzii de un operator, vom livra comanda Dvs prin modalitatea pe care o preferați. În ziua în care veți primi coletul, veți fi anunțat de curier printr-un SMS sau de un aviz în căsuța poștală.


Modalități de plată

Se plătește ramburs, atunci când primiți coletul.
Da. Puteți folosi orice produs cosmetic, creme sau altele. Însă atunci când aplicați Black Mask este necesar ca pielea să fie curată, să nu fie aplicat niciun alt produs pe față.
Rezultatele sunt vizibile chiar după prima utilizare. Pentru efecte maxime, recomandăm sa utilzați masca 1 lună întreagă. Pentru aceast tratament sunt necesare 2 tuburi de Black Mask.
În 99 % din cazuri, masca este tolerată bine și nu provoacă efecte secundare și reacții alergice. Recomandăm înainte de a folosi masca să aplicați o cantitate mică de produs pe mână și să așteptați 20 minute. Dacă nicio reacție nu a avut loc, puteți fără grijă să aplicați masca pe față.
Black Mask se poate folosi pentru toate tipurile de piele.
Noi nu comercializăm Black Mask de pe site-uri chinezești.
Noi cumpărăm produsul de la producătorul direct. Producatorul se afla în Coreea.

Nu recomandăm să comandați măști negre de pe site-urile chinezești. Se pot ivi probleme grave de sănătate după folosirea acestor produse. Foarte multe comentarii negative puteți găsi pe internet despre produsele chinezești.